Interesse bij starten als 4-jarige

Uw kind kan pas ingeschreven worden op basisschool St. Ursula zodra hij of zij 3,5 jaar is. Dit is een afspraak tussen Onderwijsstichting MOVARE en alle aangesloten scholen. Uiteraard kunt u al eerder kenbaar maken dat u interesse heeft in onze school. In dat geval komt uw kind op een interesselijst te staan. U kunt ook een afspraak maken om kennis te maken met ons en rondgeleid te worden door onze school. Neem hiervoor contact op via nicole.loermans@movare.nl.

Indien U besluit uw kind aan te melden neemt de school contact met u op zodra uw kind 3,5 is. Er zullen daarna nog enkele contactmomenten volgen voordat uw kind naar school gaat.

  • De informatie-ochtend, waarop u samen met andere ouders van toekomstige klasgenootjes informatie ontvangt over de dagelijkse praktijk in de groep. Op deze dag ontvangt u ook het aanmeldingsformulier.
  • De intake/rondleiding, waar u te horen krijgt in welke groep uw leerling komt en welke leerkracht daarbij hoort. U ontvangt tevens een intakeformulier, zodat we alles kunnen voorbereiden wat betreft de onderwijsbehoeften van uw kind.
  • Afhankelijk van het intakeformulier volgt nog een intakegesprek met de intern begeleider.

Wendagen

Voor de officiële startdatum, kan uw kind vijf hele dagen of tien ochtend wennen in de nieuwe klas. Deze wendagen worden doorgaans gepland in een periode van drie weken voorafgaand aan de vierde verjaardag. Samen met de leerkracht plant u deze wendagen.

Interesse voor zij-instroom

Kinderen die als op een andere school zitten, maar door omstandigheden van school moeten veranderen, kunnen ook worden aangemeld voor basisschool St. Ursula. Hier zijn wel enkele richtlijnen aan verbonden. Deze vindt u terug in de schoolgids.

Maak kennis met het team

We staan iedere dag klaar om bij te dragen aan de groei, ontwikkeling en het geluk van uw kind.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details